Головна » 2014 » Грудень » 8 » Підготовка до І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН
17:21
Підготовка до І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

 

       Науковий осередок МАН  у  Купільській ЗОШ І-ІІІ ступенів  забезпечує потребу учнівської молоді у здобутті знань, умінь, навичок у науково-дослідницькій експериментальній діяльності, створює умови для виявлення обдарованої і талановитої молоді, залучає її до поглибленого вивчення наук, сприяє вибору майбутньої професії. Учнівський науковий осередок  керується  основними положеннями Закону України «Про освіту», Положенням про Малу академію наук  і наукові товариства учнів України. В навчальному закладі  створена система  по роботі з обдарованою молоддю. Головним завданням наукового осередку є розширення і поглиблення знань учнів з обраних наук, розвиток творчих інтересів до науково-дослідницької,  пошукової, експериментальної роботи.

   Учні школи  беруть участь  у  заочних конкурсах  в рамках МАН (секція географічне краєзнавство, екологія),  та конкурсах  науково-дослідницьких робіт (секції: світова література, математика, фізика, англійська мова, інформатика, географія).

  14 жовтня  було проведено засідання науково-методичної  ради  Купільської ЗОШ І-ІІІ  ст. на якому  розглянуто та обговорено  обрані теми учнівських науково-дослідницьких робіт МАН.

4 грудня  відбулось засідання наукового  осередку  МАН   Купільської  ЗОШ І-ІІІ ступенів на якому  проведено  представлення  учнівських науково-дослідних робіт   МАН. До уваги учнів та вчителів   свої роботи презентували юні дослідники:

 -математики  Чернецький Ярослав («Виміри монет та їх певна закономірність» та Делик Єлизавета («Симетрія навколо нас»), учні 9 класу;

- географ-дослідник польської національної меншини на території Волочиського району – Слойко Віталій,учень 10 класу;

-юний філолог, дослідник  єврейських письменників нашого краю – Канчалаба Софія, учениця 9 класу;

- майбутній програмувальник, учень 10 класу, Цюпенко Богдан.

Досвідчені фахівці вчителі-предметники надали слушні поради юним науковцям, щодо змісту робіт і їх захисту та  рекомендували  взяти участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. 

Успіхів вам, юні дослідники!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 582 | Додав: Katenka7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar