Головна » 2016 » Березень » 1 » На порядку денному – підсумки МАН
17:35
На порядку денному – підсумки МАН

25 лютого 2016 року в актовій залі  відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради відбулася інструктивно – методична нарада  керівників науково-дослідницьких робіт учнів-членів Волочиської філії Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України на тему «Про підсумки проведення І-ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України». На даній нараді були присутні  педагогічні керівники науково-дослідницьких робіт та заступники керівників закладів з  НВР.

  З вітальним словом до присутніх звернулася методист відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради Мельник К.В.    Методист  відзначила активну участь юних манівців та їх педагогічних керівників, проаналізувала результативність  учасників у І-ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та побажала, щоб ця перемога стала лише початком їх наукової діяльності.   Сердечну подяку Катерина Володимирівна висловила педагогічним та науковим керівникам переможців за невтомну працю, побажала їм енергії, натхнення для підтримки активної позиції, яку вони займають у житті й пропагують її серед обдарованої молоді.

 Системою роботи щодо підготовки написання науково-дослідницької роботи у відділенні «Математика», секція «Прикладна математика» поділилася педагогічний керівник Лисенко А.О.(Купільська ЗОШ І-ІІІ ступенів), у відділенні «Філософії та мистецтвознавства», секція «Журналістика» - Старинська С. П.(Волочиський НВК), у відділенні «Наук про Землю», секція «Географія та ландшафтознавство» -  Грабовська О. М.        (Волочиська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1). 

         Підсумовуючи нараду, учасниками узагальнено рекомендації та побажання керівникам та учасникам Конкурсу. 

      Згідно наказу Департаменту освіти і науки хмельницької обласної державної адміністрації № 86-од від 23.02.2016 р. «Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у Хмельницькій області в 2016 році», Волочиська філія посіла вкотре 1-е рейтингове місце серед усіх районів області.

    Щиро вітаємо переможців з першим особистим досягненням на науковій ниві. Ми пишаємося Вами та вашими успіхами! Радіємо разом з Вами! Нехай уся ваша подальша науково діяльність буде такою ж захоплюючою, приносить вам задоволення та нові перемоги! Бажаємо вам нових успіхів та реалізації свого потенціалу.

 

 
Переглядів: 466 | Додав: Katenka7 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar