Головна » 2016 » Жовтень » 13 » ІІІ Всеукраїнська олімпіада з філософії
12:41
ІІІ Всеукраїнська олімпіада з філософії

 

ІІІ Всеукраїнська олімпіада з філософії

Національний центр «Мала академія наук України» спільно з факультетом філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова у жовтні – листопаді ц.р. проводить ІІІ Всеукраїнську Олімпіаду з філософії для школярів з метою популяризації філософської освіти та заохочення молоді до творчого, креативного і критичного мислення.

Форми проведення Олімпіади – заочна (жовтень), у якій можуть брати участь учні 8-11 класів з усіх регіонів України та очна (листопад), до участі в якій будуть запрошені по два переможці заочного етапу з кожного регіону України. Конкурсною роботою є філософське есе – невеликий за обсягом (до 10 сторінок) і самостійний за змістом письмовий твір з чітко вираженою авторською думкою, розгорнутий у формі розповіді з метою обґрунтування і демонстрації власної точки зору на певне явище чи предмет. Мови написання робіт – українська (8-9, 10-11 класи), англійська (10-11 класи). 
Для участі в Олімпіаді необхідно до 31 жовтня 2016 року включно заповнити on-line форму за посиланням:https://docs.google.com/a/man.gov.ua/forms/d/1TMxsJUUc-prZypMMqe8M0HIXfydvaKxQzB5PpFZf4Xk/edit та надіслати шифроване конкурсне есе, оформлене відповідно до правил оформлення (Додаток 1) на адресу Оргкомітету: philosophy.man.2016@gmail.com

Детальніше у розділі "Заходи"-"Конкурси"

 

Переглядів: 852 | Додав: Katja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar