Головна » Архів матеріалів

19 листопада 2014 року на базі Хмельницького політехнічного коледжу відбулася ІІ обласна учнівська науково – практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини» з метою обміну досвідом та підвищення рівня ораторських здібностей учнів.

 У даній конференції взяли участь і учні нашого району, а саме Волочиського НВК та Маначинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  

 

Волочищину у секції «Особливості формування законодавства України: філософсько-правові, історичні та прикладні аспекти – погляд юних науковців - правознавців пред ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Katenka7 | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

ВЧИМОСЯ РАЗОМ

Шлях науковця – непростий…А написання науково – дослідницької роботи – важка і клопітка праця, яка вимагає наполегливості, творчого підходу та терпіння, не лише зі сторони наукового керівника, а й учня…. Невід’ємним фактором у написанні науково-дослідницької роботи є   надання консультацій з приводу вибору теми дослідження, визначення актуальності, новизни, підбору необхідних методів, можливості застосувати дані результати на практиці.

Саме з цією метою 2 листопада 2014 року на базі Хмельницького навчально-виховного комплексу № 10 було проведено виїзне навчання мобільного – консультаційного пункту Східного територіально округу, куди й відноситься Волочиський район.

Учасникам ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Katenka7 | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

Вручено стипендії міського голови

3 жовтня 2014 року міський голова  Волочиська Костянтин Черниченко, згідно рішення міської ради від 29 вересня 2011 року № 6 та від 26 червня 2013 року № 12 «Про стипендії міського голови для обдарованих дітей м. Волочиська», вручив стипендії міського голови обдарованим дітям міста над Збручем, які досягли найвищих результатів у навчанні, стали переможцями учнівських олімпіад, чемпіонами і призерами спортивних змагань, призерами та лауреатами конкурсів різних рівнів, проводять активну творчу та наукову діяльність в чотирьох номінаціях: «Гуманітарні науки», «Фізико-математичні та природничі науки», «Мистецька діяльність» та «Спортивні досягнення».

... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Katenka7 | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6